Brendi Omnikum përmban portofolin e produkteve për mbrojtjen dhe forcimin e shëndetit me kualitet evropian.

Marka Omnikum është pronë e Makedonijalek  në zhvillimin e të cilit punojnë me përkushtim profile të ndryshme të profesionistëve nga fusha e mjekësisë, farmacisë, shitjes dhe marketingut, duke përfshirë farmacistë, mjekë, ekspertë të marketingut dhe teknik farmaceutikë.

Na kontaktoni