Omnikum Magnesium 400

Çdo kapsulë Omnikum Magnesium 400 përmban 400mg magnez elementar, L-triptofan 25mg dhe vitaminë B6 1.4mg.

Merr pjesë në relaksimin e muskujve të tendosur të trupit, e zmadhon elasticitetin e tyre, por gjithashtu merr pjesë në ndërtimin e eshtrave.

L-Triptofan është aminoacid i cili është pararendës i serotoninës i cili ndihmon në mbajtjen e disponimit pozitiv dhe në mirëmbajtjen e funksioneve të mira kognitive.

Vitamin B6 ka shumë role. Ai kontribuon për funksionimin normal të sistemit nervor dhe imun si dhe për funksionin normal fiziologjik. Ai përfshihet në proceset e sintezës së cisteinës dhe në metabolizmin e proteinave dhe glikogjenit. Merr pjesë edhe në formimin e rruazave të kuqe të gjakut.

Përbërja: Magnez 400mg (Oksid magnezi 630mg, Citrat magnezi 64,5mg, aminoacid si helat lidhës 50mg), L-Triptofan 25mg, Vitaminë B6 1,4mg.

Një kapsulë liron 400mg magnez të pastër i cili është në dispozicion për absorbim.”

“Çka është Omnikum Magnesium dhe për çka përdoret?

Magnezi është mineral i rëndësishëm për gjendjen tuaj të përgjithshme shëndetësore.

Magnezi është mineral i cili ka rol në procesin e ndarjes së qelizës. Kontribuon për funksionin normal psikologjik, mirëmbajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve normal, baraspeshën e elektroliteve, sintezë normale të proteinave, zvogëlimin e lodhjes dhe raskapitjes, metabolizëm normal energjetik, funksion normal të muskujve dhe funksionim normal të sistemit nervor.

Marrja e duhur e magnezit ndikon në mënyrë të volitshme në performancat fizike të organizmit.

Organizmi nuk mund të prodhojë vetë magnezin, kështu që është e domosdoshme marrja shtesë ditore me ushqimin.

Vitamina B6 kontribuon për funksionimin normal të sistemit nervor dhe imunitar si dhe për funksion normal fiziologjik. Është i përfshirë në proceset e sintezës së cisteinës si dhe në metabolizmin e proteinës dhe glikogjenit. Merr pjesë në formimin e rruazave të kuqe të gjakut.

L-Triptofan është pararendës natyror i serotoninës i cili ndihmon në mbajtjen e disponimit pozitiv dhe funksioneve të mira kognitive.

Omnikum Magnesium i ynë ndihmon që:

ta mbani energjinë e nevojshme gjatë gjithë ditës;
ta rregulloni punën e trurit dhe gjithë sistemit nervor;
t’i relaksoni muskujt pas ditës së rëndë me punë ose me trajnime;
ndihmon në formimin e proteinave të reja;
ta mbani të rregullt ritmin e zemrës;
t’i mbani eshtrat, thonjtë dhe dhëmbët tuaj të shëndetshëm;
ta mbani presionin e gjakut në normale;
ta përmirësoni koncentrimin dhe memorien;
ta përmirësoni disponimin tuaj;

Nëse keni problem me pirjen e kapsulave, ato mund t’i hapni, përmbajtjen ta tretni në ujë ose jogurt dhe ashtu t’i konsumoni.

Formulë special e krijuar për shtojcë në ushqimin tuaj, Omnikum Magnesium 400!

Doza e rekomanduar është 1 kapsulë në ditë.

Shëndeti meriton më shumë!
Kërkojeni në barnatoret e PlusPharma!”