Брендот Omnikum содржи портфолио на производи за заштита и унапредување на  здравјето со европски квалитет.

Брендот Omnikum е сопственост на Македонијалек на чиј развој работат посветено различни профили на професионалци од полето на медицината, фармацијата продажбата и маркетингот вклучавајќи фармацевти, доктори, маркетинг експерти и фармацевтски техничари

Контактирај не