Omnikum Omega 3 – 1400mg

Omnikum Omega 3 është shtojcë ushqimi në formën e kapsulave të cilat përmbajnë vaj peshku 1400mg. Një kapsulë në përbërjen e tij ka EPA – 504 mg dhe DHA – 378 mg, Vitaminë Е – 2 mg.

Vaji është fituar nga peshqit e ujërave të ftohta, të pastra të Oqeanit Paqësor. Këta peshq përmbajnë koncentrim më të madh të Omega 3 dhe në të njëjtën kohë më pak i janë nënshtruar ndotjes ndaj atyre peshqve të cilët jetojnë nëpër ujërat e cekëta.

Omnikum Omega 3 – 30 kapsula

Përbërja: vaj peshku -1400 mg, EPA (Eicosapentaenoic acid)-504 mg, DHA (Docosahexaenoic acid)-378 mg, Vitaminë Е -2 mg.

Çka është Omnikum Omega 3 dhe për çka përdoret?

Omnikum Omega 3 (DHA,EPA) kontribuojnë për mirëmbajtjen e funksioneve normale të:

– Zemrës dhe sistemit kardiovaskular
– Trurit dhe sistemit nervor
– Shikimit
– Sistemit digjestiv

Omnikum Omega 3 tregon ndikim të volitshëm në nivelin e holesterolit.

DHA dhe EPA ndihmojnë në:

– Mirëmbajtjen e nivelit normal të triglicerideve;
– Mirëmbajtjen e presionit normal të gjakut;
– Funksionin normal të zemrës;

Omega 3 acidet yndyrore EPA dhe DHA janë të mira për zemrën dhe për shtypjen e gjakut (që arrihet me marrjen çdo ditë të 250 mg EPA dhe DHA). Po ashtu nëse nëna merr Omega 3 gjatë shtatzënisë së saj, mundëson zhvillim më të mirë të trurit dhe të pamurit të fetusit (për të cilën nevojiten 200mg DHA në ditë).

Omnikum Omega 3 kapsulat janë pa aromë dhe pa shije, i kënaqin nevojat e organizmit për EPA dhe DHA dhe ndikojnë mirë në shumë segmente të organizmit.

Kapsulat kanë mbështjellës prej xhelatine nga peshku. Nuk përmbajnë shtojca kripe, sheqeri.

Rekomandohet që të përdoret nga 1 kapsulë në ditë me ushqim.

Shëndeti meriton më shumë!
Kërkojeni në barnatoret PlusPharma!”